Nouă ne place să facem bere bună
Beermaster brewery Despre Noi
Viziunea şi valorile noastre
VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră este de a fi un lider în fabricarea berii organice şi naturale.

VALORILE NOASTRE

Valorile noastre se bazează pe crearea unei culturi, direcționate spre a fi cei mai buni în fierberea berii în mod natural.

Menţinerea patrimoniului nostru, privind spre viitor.

Păstrarea tradiţiilor în viaţă nu este doar o chestiune de vârstă, dar, de asemenea, o chestiune de atitudine. BEERMASTER BREWERY nu este afectat exclusiv numai de cererea de profit, în schimb, sîntem concentrați spre a satisface clienții noștri în mod individual. Suntem o fabrică de bere regională, avînd o responsabilitate față de comunitatea locală: fie că sîntem în calitatea noastră de angajatori sau sprijinitori ai economiei regionale, sau ca un păstrător ai tradiţiei berii autentice, menţinînd în viaţă diverse specialităţi de bere regională.

Suntem independenți, onești şi etici.

Suntem o berărie privată și acţionăm independent. Acţiunile noastre nu sînt influențate de prețul de pe piața de valori, dar numai de satisfacția clientului.

Punem preț pe calitate.

Calitatea începe cu hameiul şi malţul. Folosim numai hamei și malț de înaltă calitate. Apa folosită la fabricarea berii este extrasă din sonda noastră, avînd 180 m. în adâncime, tratată conform cerințelor U.E. Ingredientul nostrum special este propria noastră cultură de drojdie, cultivată exclusiv pentru BEERMASTER BREWERY, folosind echipamente de cultivare a drojdiei de ultimă oră, în beciurile noastre speciale.

Avem responsabilitate personală și grijă.

Purtăm o responsabilitate față de oamenii din regiunea noastră, ca angajatori și promotori ai economiei regionale, fiind adepții tradiţiei autentice de fabricare a berii.

NE ÎNVĂȚĂM SĂ INOVĂM ŞI SĂ CREĂM, PENTRU A SATISFACE NEVOILE CLIENŢILOR NOŞTRI.

Noi fierbem o varietate mare de beri pentru toate gusturile. Diversitatea sorturilor și specialităţilor de bere vă permite să savurați o varietate de sortimente de bere proaspătă la fabrica noastră, pe tot parcursul anului.

 

Echipa noastră
El a spus: „Ascultă, poate că tu și cu mine facem o echipă? De ce nu ne-am fi apucat – reușim orice!”
– Și de unde începem?
– Hai să bem o bere!

Haruki Murakami, „Hear the Wind Sing”

Vitalie Cumurciuc

Șef Producere

„Atunci când ești pasionat de ceva, de fapt, permiți acestui lucru să te cuprindă. Le spun berarilor mei și asistenților de berar că producem bere pentru a spune o istorie.”

Igor Stratulat

Operator Filtrare

„Noi nu facem berea, noi doar adunăm toate ingredientele împreună și lăsăm drojdia să-și facă treaba.”

Alexandru Rarancian

Operator Filtrare

„Pentru mine aici nu merge vorba de creativitate, ci mai curând e vorba de a produce ceva care are un gust extraordinar. Mă gândesc deseori la cei care sunt fermecați de senzațional și creativitate și nu se îngrijesc deloc de gust”.

Ilie Turcu

Opertor Fermentare

„Vreau să aduc arome noi publicului consumator de bere craft (artizanală) – oamenilor care doresc să bea o bere unică. Vreau să demonstrez cum influențează butoiul asupra aromei și gustului berii.”

Paul Chircă

Inginer tehnolog

„Prietenii noștri Cehi s-au simțit obligați să mă învețe ce înseamnă berea cu adevărat… Oricine știa că Moldovenii nu aveau idee ce înseamnă o bere bună.”

Ștefan Pospolachi

Manager Vînzări

„Unul dintre lucrurile mele preferate întotdeauna a fost să fiu legat de localitate: acolo unde trăiești, unde produci berea – iată de ce am ales să lucrez la berăria «BEERMASTER BREWERY». Pentru noi a fost cel mai bine să ne simțim înrădăcinați în comunitate și să avem tot ce ne trebuie pe loc.”

Zdenek Subrt

Berar Ceh

«Întrucât am lucrat în mai multe țări ale CSI, pot spune că acolo berea se produce după o tehnologie foarte asemănătoare, în conformitate cu aceleași standarde. În Rusia și alte țări CSI este permisă tehnologia de fabricare a berii cu sirop de maltoză și dextroză cu conținut mare de zahăr. Această tehnologie este profitabilă pentru producător – berea este produsă mult mai ieftin și rapid, doar că produsul final nu mai este o bere (în componența căreia trebuie să fie doar hamei, malț, apă și drojdie), ci o băutură cu gust de bere, care dăunează grav ficatului consumatorului ce nu bănuiește nimic. Vreau să subliniez că am venit aici nu pentru a face astfel de băuturi, am venit pentru a face berea, așa cum e pregătită în Republica Cehă. Berea pe care o fierb, nu are nimic comun cu băuturile ce numai imită berea, având un gust dulciu și pustiu de sirop de maltoză și alte surogate. Eu fierb bere în Moldova, precum și în Republica Cehă, prin muncă asiduă, onestitate și adevăr. În Cehia se zice: „Hameiul este sufletul berii”. La fabricarea berii mele folosesc o varietate de hameiuri alese care îi conferă un gust european, plăcut amărui. Cehii spun că o astfel de bere are suflet.”

Pîntea Iurie

Director Comercial

„Berea noastră este vie – iată despre ce e vorba. Nu o numiți „produs”. Numiți-o bere!”

Tatiana Mehodueva

Operator Filtrare

„Este mult romantism în a produce bere pentru pub-urile de bere, dar la fel este o parte romantică să-ți produci berea atunci când o vezi că ajunge la mult mai mulți oameni și merge mult mai departe decât ți-ai fi imaginat.”


Unde găsiți BEERMASTER BEER