Hamei, malț, apă și dragoste
Beermaster brewery Despre Noi
Ingrediente
La baza berii tradiţionale cehe stau trei ingrediente – malţul, apa şi hameiul. Pentru prepararea berii „BOCIKOVOE” vie, noi folosim doar materii prime de selecţie din Cehia. Nu veţi găsi în componenţa berii noastre compuşi sintetici sau înlocuitori de gust, deoarece într-o bere cehă adevărată ei nu-şi au locul.

Malţ

Berea noastră este preparată conform tehnologiei cehe. Noi folosim doar malţ din Cehia obţinut şi el la rîndul lui din orz cehesc. Malţul conferă berii culoarea caracteristică aurie şi plinătatea gustului. Noi folosim doar malţ produs din soiul de orz BOJOS.
La producerea berii prioritate se acordă calităţii şi nu profitului, ceea ce se reflectă în gustul berii „BOCIKOVOE” Vie.

Hamei

Gustul amar caracteristic al berii se datorează vestitului hamei din Cehia, cunoscut în lumea întreagă prin înalta sa calitate. La pregătirea berii ”BOCIKOVOE” Vie noi folosim în exclusivitate soiuri alese de hamei ceh – „Žatec Červenak” şi „Premiant”. La fabricarea berii noastre nu folosim extracte de hamei şi nici hamei tratat chimic.

Drojdie

Berea apare în urma fermentării mustului cu drojdie de bere, care în afară de toate, este şi o sursă unică de vitamine din grupul B. La prepararea berii „BOCIKOVOE” Vie, noi folosim drojdia noastră de bere de fermentare inferioară.

Apă

Apa noastră corespunde tuturor standardelor europene.
Proiectarea și implimentarea proiectului de tratare a apei a fost lansat de producătorul german al instalaţiilor de tratare a apei –
CHRIWA GmbH – unul dintre cei mai cunoscuţi lideri mondiali în domeniu.

Întregul proces – de la extragerea din sondă şi pînă la îmbuteliere, este totalmente automatizat şi monitorizat online. Specialiştii germani mereu monitorizează întregul proces de tratare a apei. Apa se extrage din sondă la o adîncime de 180 m și e supusă la toate etapele de tratare. Apa obţinută corespunde celor mai înalte standarde de calitate, datorită acestui fapt, ea este o apa ideală pentru prepararea berii tradiţionale cehe.


Unde găsiți BEERMASTER BEER