Într-o căutare creativă...
Beermaster brewery Despre Noi
Innovation

Innovation Brewery – este o berărie experimentală care unește o comunitate de oameni ce doresc să creeze noi tipuri de beri netradiționale. Suntem în pas cu timpul și creăm beri artizanale neordinare, folosind materie primă de cea mai înaltă calitate.

Am realizat scopul nostru, achiziționând o berărie experimentală și inovațională de ultimă generație la care am visat atât de mult. Berăria, la care am depus toată pasiunea și sufletul nostru, a fost proiectată și setată de către întreaga echipă «BEERMASTER BREWERY».
În urma cercetării rețetelor vechi, am reușit să recreăm berile noastre tradiționale locale date uitării. Folosim doar malț de selecție, soiuri alese de hamei nobil, apă tratată după standardele germane și drojdia bavareză weihenstephan pentru a asigura cea mai înaltă calitate.

Beermaster brewing experiment
Tipuri noi de bere experimentală de la berarii Beermaster brewery
BEERMASTER Innovation Brewery American Wheat

Lager

Este o bere albă, tulbure și răcoritoare plină de savoare și aromă de citrice, mango și fructe tropicale, dată de drojdie si hameiul American Cascade. Bere artizanală albă, nefiltrată, nepasteurizată, CO2 este obținut din fermentație naturală.

IBU 30

ALC 4,5%
HOPS: Cascade
MALT: Pale, Wheat
BEERMASTER Innovation Brewery KOLSCH

Kölsch

Este o bere de maturare superioară cu o aromă curată, dar robustă și complexă, miros provenit de la malțul și de la hameiul aromat. Hameiul se amestecă cu aromele ușor dulci, conferindu-i acestui tip de bere un efect deosebit de plăcut. Malțurile dau berii un gust dulce de pâine.

IBU 35

ALC 4,0%
HOPS: Hallertau
MALT: Pale, malted wheat
BEERMASTER Innovation Brewery Harap Alb

Blanche beer

Bière blanche, cunoscută și sub numele de witbier (bere albă), își are originea în Belgia cu aproximativ 400 de ani în urmă. Inițial, a fost preparată de călugări care au perfecționat ulterior rețeta. Noi am învățat cum să fabricăm acest stil de bere de la cei mai buni berari.

Berea are o culoare pai-aurie, deschisă, strălucitoare si pâcloasă. Pare o culoare caldă, care radiază. Turnată in pahar formează, cum era de așteptat, un cap înalt de spumă albă, cu bule foarte fine, dar care incepe să scadă destul de rapid. Aroma este expresivă, armonioasă, cu note de grâu, pâine, fân proaspăt, citrice, miere, vanilie. Gustul este bogat, cu o aciditate plăcută și o amărăciune de hamei abia sesizabilă, caracterizat de aceleași elemente: paîne si miere, banane, portocale, piersică, usoare note de citrice și mirodenii de coriandru si piper. Postgustul este moale, delicat și dulciu.

Berea este preparată din două tipuri de malț: malț Pilsner tradițional și malț de grâu produs din grâu de primăvară selectat. Am folosit două tipuri de hamei nobil: Saaz și Tettnang. Coriandrul picant și zestul de portocale conferă berii un buchet de primăvară rafinat, elegant și răcoritor.

Berea din grâu de tip blanche se potrivește cel mai bine cu preparate din pește, precum și cu fructe de mare.

ALC 4,5%
HOPS: Saaz, Tettnang; OTHERS - Coriander, Orange Peel
MALT: Pilsner, Wheat Malt; IBU - 22
BEERMASTER Innovation Brewery Caru’ cu Mere

Apple cider

Caru’ cu Mere este un cidru natural produs din mere moldovenești ecologice. Metoda de fabricare a cidrului nostru este asemănătoare cu cea de obţinere a vinului. Noi cumpărăm sucul de mere sau de pere de la proprietarii de livezi din apropierea Bălțiului. Totul începe de la punerea în fermentare a acestuia și continuă cu scoaterea din fermentare. Apoi cidrul este supus maturării şi, ulterior, pus la îmbuteliere.
Noi ne aflăm în etapa de testare a produsului. Cidrul nostru natural Caru’ cu Mere va ajunge la dumneavoastră imediat ce va fi gata.

ALC 4.8%
HOPS:
MALT: Apple must
BEERMASTER Innovation Brewery BLACK CAT

Porter

O bere artizanală neagră în stil Porter de la iscusiții berari bălțeni de la Beermaster Brewery, cu note distinse de cafea, boabe de cacao și ceva ciocolată. Caracteristic pentru acest porter este și amăreala discretă pe fundal. O bere care poate fi asociată atât cu deserturi bogate în cremă de ciocolată cât și cu brânzeturi albastre și mezeluri afumate. Uită de superstiții cu această pisică neagră și las-o să-ți treacă pe dinainte de mai multe ori.

ALC 5,5%%
HOPS: Willamette, Cascade
MALT: Pale, Munich, Crystal, Chocolate
BEERMASTER Innovation Brewery LIBERTY UA (Ukrainian)

American style Lager

Liberty UA Lager este un lager în stil american, de culoare arămie, nefiltrat, nepasteurizat, fermentat în mod natural timp de minim 23 zile și apoi dry-hopped. Lagerul nostru are un gust puternic amărui caracteristic stilului american, apoi un post-gust lung și aromat, cu note tropicale, citrice, caracteristice hameiurilor speciale de peste ocean. Este făcut cu 2 tipuri de malț, 2 tipuri de hamei american și o drojdie specială de fermentație inferioară.

Momentan, berarului ucrainean Yuliya Kirilenko, care fierbe bere la Beermaster Brewery (Bălți, R. Moldova), îi este dificil a avea acea putere de concentrare asupra meseriei cărei și-a dedicat viața.

Uneori, există pur și simplu prea multă tulburare emoțională și durere pentru a o înțelege pe Yuliya, care s-a născut în Ucraina și a lucrat la Kiev, înainte de război, ca maistru de bere. Ea reflectează mai mult asupra impactului invaziei Rusiei asupra țării sale și asupra colegilor săi berari ucraineni.

Este ceva de nedescris, zice ea, pentru că sunt berari ucrainieni pe care îi știu și au murit. Cunosc un berar al cărei casă este distrusă. Pentru a scăpa de război, am plecat din Kiev cu cei doi copii ai mei și m-am regăsit aici, la Beermaster Brewery. A fost extrem de dificil și stresant, primele săptămâni. Sănătatea-mi mintală a fost și ea afectată.

Au trecut încă două luni de când sunt aici, în Moldova, și ceva se schimbă. Am început să mă ghidez puțin, încercând doar să văd unde sunt. Important e să mă simt pe mine însumi și să mă înțeleg.

Sunt extrem de conștientă de importanța încercării de a-mi gestiona sentimentele și am început să lucrez aici ca berar. De acum câteva săptămâni, ceea ce mă ajută enorm. Dar știi, uneori ajungi într-o oarecare măsură să-ți fie înfricoșător, cu gândurile care îți vin. În acel moment, se întâmplă atât de multe lucruri și trebuie să pot realiza că sunt la punctul de a înțelege că nu mă mai descurc cu asta. Nu se termină niciodată ce ar trebui să fac cu viața mea acum? Pentru ce trăiesc?

Toată lumea face asta diferit, dar singurul scop pe care îl am este să nu mă simt ca și cum aș fi o victimă în această situație. Pentru că nu sunt și nu mă poziționez așa. În primele două săptămâni (de la invazie), am avut acest sentiment păgubitor.

Când am pornit să fierb bere la Beermaster a fost punctul de cotitură pentru mine: am început să-mi schimb mentalitatea – am realizat că nu mai sunt victimă. Asta mi-a dat o încredere în mine și o senzație înnoitoare că sunt berar și menirea mea este să fierb bere și să făuresc beri cât mai bune. Vreau să am familia și copiii în siguranță. Nu vreau să fiu lovită în amorul propriu. Nu vreau să ajung la acel punct să înțeleg că sunt terminată. Nu pot zămisli bere în acest moment… Nu pot face nimic! Liberty UA Ale pe care am preparat-o aici spune totul despre asta, pentru că tot ceea ce este cu adevărat grozav de înălțător în viața noastră este creat de oamenii care pot lucra și trăi în libertate.

ALC 5,9 %%
HOPS: Citra, Simcoe
MALT: Pale, Caramel
BEERMASTER Innovation Brewery HUB Pilsner

Lager

«HUB Pilsner» Lager a fost produsă de maestrul de bere ceh, Tomas Hub, la berăria noastră, cu meșterii de la Beermaster Brewery. Tomas Hub se concentrează asupra proceselor și ingredientelor tradiționale ce definesc calitatea și caracterul berilor cehe – preparate corect, fără grabă, cu respect și dragoste. Asta, pe semne, și determină calitatea și gustul berii cehe. Când bei «HUB Pilsner» Lager, știi că-i zămislită doar de cineva care a stat și a băut zeci și zeci de halbe din acel stil de lager cehesc, pătrunzând în chintesența-i. Tomas Hub și meșterii noștri s-au consacrat cu trup și suflet în timpul fierberii «HUB Pilsner» Lager, realizând-o atât de strălucit. «HUB Pilsner» Lager este o scrisoare de dragoste fidelă pentru Pilsner-ul original cehesc: este preparat de un berar ceh, folosind metoda brasajului prin decocție cu plămadă dublă, cu filtrarea deschisă a mustului. Procesul de maturare se desfășoară separat de fermentare(tehnologie în două etape), exclusiv în tancuri orizontale deschise. Berea a fost carbonatată în mod natural până este gata de băut. Procesul durează multe săptămâni. După fermentația secundară, berea nu a fost filtrată. Lagerul are o culoare aurie strălucitoare și o spumă groasă caracteristică.

ABV: 5% IBU: 30

ALC 5,0%
HOPS: SAAZ
MALT: Pilsner
BEERMASTER Innovation Brewery Lager
Măcieș

Lager

Berea din măcieș este foarte populara în Cehia pe timp de iarnă. Am fost efectiv provocați de Tomaș Hub(berarul nostru ceh) să fierbem acest lager împreună. Am adăugat la fierbere multe fructe roșii de măcieș natural care este un vitaminizant ce sprijină în mod special sistemul imunitar. Dacă am lua ca etalon pentru conținutul de vitamina C fructele precum lămâile sau grepfrutul, trebuie să știți că macieșele au de 50 de ori mai multă vitamina C. În comparație cu merele, ele contin de 200 de ori mai multă vitamina C, acesta fiind și motivul pentru care am decis să fierbem această bere pe timp de pandemie.
Sperăm să depășim această perioadă pandemică împreună și să revenim la viață normală cît de curînd.
Rămîneți sănătoși!

ALC 5.0%
HOPS: Saaz
MALT: Pale malt
BEERMASTER Innovation Brewery NEIPA

New England Ipa

BEERMASTER BREWERY își extinde gama de beri artizanale cu un nou tip de bere nefiltrată – NEIPA. În colaborare cu berarul nostru ceh Tomas Hub, am fiert un nou tip de bere – BEERMASTER NEIPA. În timpul procesului de preparare am utilizat o drojdie specială Lalbrew New England, precum și soiuri de hamei Citra și Mosaic. Berea are o culoare galben-aurie și se caracterizează prin arome bogate de flori și fructe tropicale coapte, având o spumă moale și densă și un postgust plăcut și răcoritor de dulceață fructată. Toate acestea fac din New England IPA un produs special.

NEIPA, sau New England IPA, a fost produsă pentru prima dată în nord-estul Statelor Unite în 2011. Cu toate acestea, popularitatea soiului a început să crească abia după 4 ani. În 2015, NEIPA a invadat piața berii din America și a devenit unul dintre cele mai râvnite IPA-uri.

Combinând același stil, NEIPA și IPA diferă ca gust și amărăciune(IBU). BEERMASTER IPA își are coeficientul  IBU 45, în timp ce NEIPA are un coificient IBU 22. O altă caracteristică importantă și distinctivă al acestui sort de bere este gradul sporit de turbiditate din cauza lipsei de filtrare. Ovăzul și malțul de ovăz sunt folosite pentru a stabiliza turbiditatea.

NEIPA este preparată cu drojdie specială Lalbrew New England, care conferă berii un gust bogat și o aromă de flori și fructe tropicale coapte. La producerea BEERMASTER NEIPA am  decis să folosim soiurile de hamei Mosaic și Citra, preparate folosind o tehnologie specială la temperatură scăzută. Gustul delicat și fin îmbinat cu aroma extraordinară au fac din NEIPA o bere artizanală populară.

IBU: 22

ALC 7,0%
HOPS: Mosaic, Citra
MALT: Pale, Munich, Oat malt
BEERMASTER Innovation Brewery Rex‘s Golden

Buckwheat Ale

Numele berii este «Rex», la fel cu numele câinelui familiei care a însoțit mereu berarul și la bine, și la rău de pe când reușiseră să se facă primele inovații la BEERMASTER BREWERY. Minunatul patruped a devenit o adevărată ființă purtătoare de noroc berăriei, atrăgând prosperitate. Iar ideea de a conferi berii acest nume a apărut chiar în ziua când acesta a împlinit 12 ani. Rex nu s-a lăsat deranjat de asta. Rex’s Golden Lager are toate caracteristicile omonimului său: prietenos, auriu și un pic nebunatic. Fiind cel mai bun prieten al berarului, Rex venea cu el la muncă mai în fiecare zi și a fost un însoțitor statornic tuturor ideilor și provocărilor de creație. Ne este foarte dor de el. Rex a plecat în altă lume, dar spiritul lui trăiește în această bere – talisman purtător de noroc.

Bitterness 28 IBU

ALC 4,7%
HOPS: Saaz, Tettnanger
MALT: Buckwheat malt, Pilsner
BEERMASTER Innovation Brewery ParadoX

Buckwheat Ale

Are o aromă plăcută: gandeste-te la grapefruit, citrice, note de mango si fructe tropicale. Este preparată din malț de hrișcă. Nu conține gluten.

IBU 32

ALC 5,5%
Extract 14%
HOPS: Northern Brewer, Motueka
MALT: Munich I, Chateau Buckwheat
BEERMASTER Innovation Brewery Dolce Amaro

Indian Pale Ale

Docle Amaro este un IPA cu gust dulce-amărui plin de contrast, intens și seducător. Este o bere versatilă în care găsești de fiecare dată ceva nou, puternică dar elegantă. Malțul pentru berea de tip „pale ale” dă berii dulceața gustului și culoarea aurie sclipitoare. Hameiul adăugat din plin la fierbere a dat berii o notă proaspătă de marmeladă amară și aromă ierbală, de fructe tropicale și citrice.

IBU: 46, Color: Gold

ALC 6%
Extract 17%
HOPS: Columbus, Sabro, Amarillo
MALT: Pale Ale
BEERMASTER Innovation Brewery Red star

Roggenbier (Rye Beer)

O bere de culoare rubinie cu un gust sec, aroma de cirese negre, portocale, coacaza rosie si note de vanilie.

IBU 35 SRM 14

ALC 5,5%
Extract 15%
HOPS: Amarillo (USA), Cascade (USA)
MALT: Rye, Pilsner, Munich Type 1
BEERMASTER Innovation Brewery Weizen

Hefeweizen

BEERMASTER WEIZEN este o bere din grâu, nefiltrată, fabricată
în stilul clasic german, în strictă conformitate cu Legea Purității Berii Reinheitsgebot, din 1516. Berea are un gust echilibrat, cu nuanțe caracteristice de banane. Gustul are un conținut complet și solid, iar aroma este emanația unor banane coapte – uleiurile esențiale ale drojdiilor speciale cu grad scăzut de sedimentare, creând această mireazmă admirabilă de pâine proaspătă. Toată materia primă și ingredientele au fost aduse din Germania. Am folosit la fierbere două tipuri de malț – Avangard și Irex, care sunt renumite la nivel mondial pentru standardele
lor ridicate de puritate, culoare și parametrii de fermentație. Cremoasă,
consistentă și foarte băubilă. ! Prost !

ALC 4.2%
Extract 11.5%
HOPS: SAAZ (ŽATEC)
MALT: AVANGARD, IREX
BEERMASTER Innovation Brewery Cherry Bock

Cherry Bock

Experimentul cu vișina ne-a inspirat în așa măsură, încât am vrut s-o utilizăm la aproape orice bere. În plus, ne-au plăcut întotdeauna stilurile clasice. Berea de tip Bock este una dintre cele mai intrigante.
BEERMAASTER Cherry Bock este produsă prin adaos generos de vișine la fierbere și malț de tip Munchen, Chocolate și Pilsen. Fermentarea cu vișine oferă un gust puternic de dulceață și o aromă consistentă, dezvăluind doar niște nuanțe fine de hamei Ahtanum.

Stas Gonciar
berar „BEERMASTER BREWERY”

„Nu beau bere care se prepară cu siropuri și extracte. E inutil să falsifici aroma de vișine. Ai nevoie de vișine adevarate”.

ALC 7,0%
Extract 25%
HOPS: Ahtanum
MALT: Munich, Chocolate, Pilsen
BEERMASTER Innovation Brewery Red Cherry Ale

Cherry Ale

BEERMASTER Red Cherry Ale este o bere de fructe de tip ale cu adaos generos de vișine naturale, preparată conform rețetelor vechi ale berarilor belgieni. Am folosit doar vișine întregi proaspăt culese în BEERMASTER Red Cherry Ale și am adăugat-o din greu la fierbere: 200 gr de vișine proaspăt culese la 1 litru de bere. Înainte de a începe fabricarea berii de vișină în Bălți (Moldova), echipa berăriei BEERMASTER BREWERY a depus un efort colosal, studiind toate subtilitățile și secretele folosite la producerea acestei beri. Astăzi putem spune cu mândrie că în țara noastră este posibil să produci un ale de vișine care nu este inferioar ca gust și calitate unei beri autentice belgiene.
BEERMASTER Red Cherry Ale este un ale de tip belgian de o culoare vișinie aprinsă, avînd un gust dulce răcoritor. Berea are un buchet fructat și o aciditate subtilă cu note de aromă de vișine sălbatice și sîmburi de vișine.

ALC 5.0%
Extract 14%
HOPS: Tettnang, Saaz, Perle. Pilsen
MALT: Chocolate, Pilsen. Crystal
BEERMASTER Innovation Brewery ipa

Classic “4C” Ipa

Acest BEERMASTER Innovation Brewery IPA este un clasic „four C” IPA, care a fost preparat folosind unele dintre cele mai bune tipuri de hamei „new age”. Berea are o aromă distinctă de hamei cu tentă ierboasă și piper.

ALC 6.5%
Extract 11%
HOPS: Chinook, Cascade, Columbus, Centennial
MALT: Pale, crystal
BEERMASTER Innovation Brewery Stout

Stout

BEERMASTER INNOVATION BREWERY Stout își capată gustul său dulce din malțul de Munchen pe ce l-am folosit la fierbere și care în combinație cu malțul dark chocolate și malțul caramel, îi dă gustului berii o tentă de ciocolată. Dar avînd o gravitate și densitate bună, mult hamei băgat la fierbere ce-i conferă berii un gust special de stout. Acest stout, fără îndoială nu poate fi nominalizat stout dulce.

ALC 8%
Extract 11%
HOPS: Hallertauer, Nugget, Magnum, Golding
MALT: Munich malt, caramel, dark chocolate
BEERMASTER Innovation Brewery WEST COAST IPA

India Pale Ale

BEERMASTER Innovation Brewery West Coast IPA crează o explozie armonioasă de aromă de hamei. La fabricarea berii s-au folosit 12 tipuri de hamei. Tonurile complexe florale și citrice ale hameiului Citra și Simcoe impresionează plăcut, în timp ce celelalte zece tipuri de hamei se îmbină perfect cu malțurile speciale pentru a crea o aromă de neegalat.

ALC 6.5%
Extract 16%
HOPS: Citra, Chinook, Cascade, Simcoe, Centennial, undisclosed hops
MALT: Pale, caramel
BEERMASTER Innovation Brewery Broun Ale

Broun Ale

BEERMASTER Innovation Brewery Brown Ale își are culoarea sa specifică maro, cu tente de caramel, avînd o aromă fină de hamei nobil. Aroma nu se percepe greu. Acest echilibru este creat prin utilizarea generoasă a hameiului american.

ALC 5%
Extract 12.5%
HOPS: Hallertauer, Nugget, Cascade
MALT: Pale, Munich, dark caramel
BEERMASTER Innovation Brewery Stout

Stout

BEERMASTER INNOVATION Stout este o bere neagră, corpolentă, cu note de cafea și ciocolată date de o combinație de trei malțuri speciale și două tipuri de hamei.

ALC 8%
Extract 11%
HOPS: Nugget, Cascade
MALT: Pale, Caramel, Chocolate
BEERMASTER Innovation Brewery SAISON ALE

Farmhouse Ale

Saison este o bere produsă în stil belgian, făcînd parte din categoria Farmhouse Ales. Această bere și-a făcut apariția în zonele rurale din nordul Franței și regiunea Valonia din sudul Belgiei. Cît privește rețeta de fabricare a acestei beri, ea nu-și are anumite reguli. Excepție făcînd principiul unanim folosit la producerea acestui Ale rustic care în franceză sună astfel:” Je ne sais quoi”(Nu știu ce). La fabricarea acestui ale puteau fi folosite diferite grăunțoase din cămarele fermierilor ce substituiau malțul. Hameiul, drojdia, speciile și mirodeniile de tot felul sunt foarte binevenite și sunt toate niște unelte din setul de instrumente al producătorului de Saison.

ALC 6.5%
Extract 11.5%
HOPS: Saaz, Tradition, undisclosed
MALT: Pilsner, Caramel
freshie alert
BEERMASTER Innovation Craft Light Lager № 2

Lager

Are mai puține calorii și un conținut de alcool mai redus decît un lager ordinar. Corpolență fină dar și ușor de băut.

ALC 3.8%
HOPS: Hallertauer Tettnang, Saaz
MALT: Pilsner
freshie alert

Două noi sortimente de bere pentru plăcerea dumneavoastră. Fiind inspirați și cu multă dragoste, mai întîi am fiert BEERMASTER INNOVATION Craft Light Lager № 1.

Apoi a urmat BEERMASTER INNOVATION Craft Light Lager № 2 - rezultat frumos al combinării și interacțiunii turor tipurilor de hamei nobil folosit: Mosaic, Saaz și Hallertauer Tettnang.

BEERMASTER Innovation Craft Light Lager № 1

Lager

Fermentare inferioară, avînd un gust răcoritor, corpolență (body) scăzută și gust amărui mai puțin pronunțat.

ALC 3.8%
HOPS: Saaz, Mosaic
MALT: Pilsner
BEERMASTER Innovation Brewery GG Stout

Stout

BEERMASTER Innovation Brewery GG Stout – este un ale brun cu o spumă densă și cremoasă, gust amărui cu nuanţe de ciocolată și cafea, avînd un efect revigorant. În secolele XIX – XX, medicii au prescris adesea o pintă de Stout pentru diverși pacienți, donatori de sânge și chiar mame care alăptau.

ALC 8.0%
HOPS: Cascade, Tettnang
MALT: Pale, caramel, chocolate
BEERMASTER Innovation Brewery GG Double IPA (DIPA)

Double India Pale Ale

BEERMASTER Innovation Brewery GG Double IPA (DIPA) – conţine dublu hamei faţă de clasica IPA.
Se remarcă printr-o tărie înaltă, ceea ce a determinat denumirea nescrisă “ bombă de hamei”. Berea DIPA se referă la sortimentele amare de bere , are un gust plin şi pronunţat de hamei.
Predomină aroma de citrice, fructe şi pin, iar amăreala de hamei se atenuează cu gustul plăcut de caramel.

ALC 8.0%
HOPS: Simcoe, Nugget, Chinook, Columbus
MALT: Pale, Munich
BEERMASTER Innovation Brewery SUMMER ALE

SUMMER ALE

Această bere poartă aroma sărbătorii, ea are miresmele verii. Noi am topit în ea gătinţa celora care sunt gata să schimbe oraşul pe o plajă, dezmierdându-se cu valurile oceanului sau visând o noapte întreagă pe ţărmul lui. Aveţi prilejul să trăiţi aceste sentimente şi aventurile verii să nu se dorească a fi uitate.
Pentru fiecare clipă a aventurilor voastre din timpul verii, noi am creat un nou BEERMASTER SUMMER ALE, bеrе fiartă în dogoare, prielnică pentru călduri. BEERMASTER BREWERY vă oferă un ale uşor, plăcut şi proaspăt pentru fiecare zi. Malţul blond și caramel, dimpreună cu părticelele elegante de hamei nobil Hallertau Mittelfrueh și Saaz Noble, cu fiecare înghiţitură vă ridică dispoziţia! Să vă priască berea BEERMASTER SUMMER ALE pentru toate aventurile verii şi izbândă! Brew Up!

ALC 4.2%
Extract 22%
HOPS: Hallertau Mittelfrueh, Saaz Noble
MALT: Pilsner, Munich, Caramel
BEERMASTER Innovation Double Bock CELEBRATOR

Double Bock

Douppelbock înseamnă „double bock”. Această bere de tip lager se caracterizează printr-un conținut mai ridicat de alcool, care poate fi în mod tradițional de 10% ABV iar uneori și mai ridicat. Conținutul mare de alcool dă berii o căldură de calitate și un corp mai plin.
Stilul „Doppelbock” a fost inspirat de o bere tare produsă de către călugări în München pentru consum în timpul Postului Mare. Ei au numit această bere tare «Salvator» și au început să о vândă publicului în anii 1700. Numele «Salvator» a fost înregistrat ca trademark de către berăria Paulaner atunci când noii proprietari au preluat receta originală de fabricare a berii de la călugări. Ca un tribut adus acestei beri populare, mai multe fabrici de bere aleg nume care se sfîrșesc în -ator pentru berile doppelbock. De aceea am și denumit „CELEBRATOR” acest nou double bock.

ALC 14%
Extract 25%
HOPS: Hallertauer, Hersbrucker, Perle
MALT: Pale, Munich, chocolate, caramel, black
BEERMASTER Innovation Mosaic

Single Hop Ipa

BEERMASTER Innovation Mosaic Single HOP IPA este o bere plină de aromă vibrantă de grapefruit și fructe tropicale citrice. Am folosit tehnica noastră specială de „dry hopping”, care oferă berii un conținut de alcool decent, obținut fără a sacrifica aroma de hamei. Savurați BEERMASTER Innovation Mosaic Single HOP IPA!

ALC 5.5%
Extract 45%
HOPS: Mosaic
MALT: Pale Malt
BEERMASTER Innovation Brewery Nelson Sauvin

Single Hop Ipa

Berile BEERMASTER Innovation Single HOP IPA series sunt în contrast cu practica standardă de a folosi mai multe tipuri de hamei la fabricarea berii. Am substituit diversa gamă de diferite tipuri de hamei cu utilizarea doar a unui singur tip de hamei pe parcursul diferitelor etape ale procesului de fabricare a berii, asigurând totodată aroma și amăreala berii.
Scopul acestei serii experimentale, axate pe utilizarea doar a unui singur tip de hamei, este de a demonstra cât de dramatic un singur tip de hamei poate influența o bere. Vom încerca să fierbem periodic o varietate diversă de single hop IPA pentru a le savura împreună! Vă invităm să vă bucurați împreună cu noi, savurând aceste tipuri experimentale de bere BEERMASTER Innovation Single HOP IPA series împreună!

ALC 5.0%
Extract 40%
HOPS: Nelson Sauvin
MALT: Pale Malt

Unde găsiți BEERMASTER BEER