Pasionați de bere
Beermaster brewery Despre Noi
Despre noi
Avantajele berii noastre
PRODUSE NATURALE, SĂNĂTOASE, ECOLOGIC PURE!

Iată câteva avantaje a berii noastre:
1. Noi producem berea printr-o metodă clasică fără a folosi tehnologii de accelerare, care permit pregătirea berii în 10-15 zile. De aceea tot procesul de producere, în dependență de soi, durează de la 28 până la 49 de zile. Tehnologia clasică este o producție destul de costisitoare, însă numai datorită acesteia se fierbe bere naturală cu gust tradițional.
2. Berea noastră este naturală, nepasteurizată, adică este o băutură, care nu a trecut prelucrarea termică. Anume din această cauză ea conține numărul necesar de vitamine, aminoacizi și microelemente.
3. În procesul de producere a berii noi nu utilizăm aditivi chimici (agenți stabilizanți, conservanți, prafuri, spumanți).

Agenții stabilizanți înlătură un șir de substanțe proteice și polifenolice, care determină deplinătatea tipică a gustului și proprietățile antioxidante. Adăugarea agenților stabilizanți a spumei înrăutățește gustul berii, iar supradozarea poate afecta sănătatea consumatorilor. Utilizarea conservanților în producerea berii se consideră inadmisibilă. De aceea berea noastră este vie și are un termen de valabilitate limitat.
4. Berea noastră se fierbe în strictă conformitate cu ”legea germană a purității berii din anul 1516”, în care se spune că pentru producerea berii trebuie să fie folosite numai malț, hamei și apă. Numai malțul atent selecționat și apa arteziană devin ingredientele berii noastre.

5. Nu folosim în producere cereale genetic modificate, OMG de porumb etc. Nu utilizăm siropuri de maltoză sau dextroză. Fără OGM !
6. Concentrația alcoolului în berea noastră, permite obținerea unui efect anti-stres și reduce riscul apariției bolilor cardiovasculare. Avantajele evidente a berii noastre sunt cauza creșterii rapide a popularității berii noastre printre consumatori. Vânzarea berii la draft va fi de succes, dacă este vorba despre berea noastră vie.
Este necesar de a ține minte că berea vie își păstrează gustul original numai în cazul respectării condițiilor de păstrare optimale: berea trebuie păstrată într-o încăpere întunecată, la temperatura de 5-12 °C.

Viziunea şi valorile noastre
VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră este de a fi un lider în fabricarea berii organice şi naturale.

VALORILE NOASTRE

Valorile noastre se bazează pe crearea unei culturi, direcționate spre a fi cei mai buni în fierberea berii în mod natural.
Menţinerea patrimoniului nostru, privind spre viitor.

Mai multe

Berea şi sănătatea
23 DE MOTIVE CARE TE AJUTĂ SĂ CONȘTIENTIZEZI DE CE BEREA ESTE FOLOSITOARE PENTRU TINE

Istoric, berea nu a fost băută doar pentru plăcere, dar se spune, de asemenea, că are și calităţi de vindecare. Astăzi, stiința a confirmat acest adevăr. În principiu, berea nu este altceva decât un amestec din plante medicinale. Ca urmare a Reinheitsgebot(legii germane a puritații berii din 1516), berea în Germania a fost fabricată doar cu hamei, orz şi malţ, care sunt cunoscute pentru că conţin numeroase elemente sănătoase. Calităţile pozitive în bere sunt obținute în rezultatul fermentării. Substanțe tanante şi amare, mai ales din hamei şi malţ sunt cauza majoră a proprietăţilor medicinale ale berii.
Mai multe

Echipa noastră

El a spus: „Ascultă, poate că tu și cu mine facem o echipă? De ce nu ne-am fi apucat – reușim orice!”
– Și de unde începem?
– Hai să bem o bere!

Haruki Murakami, „Hear the Wind Sing”

Mai multe


Unde găsiți BEERMASTER BEER