American Pale Ale
Beermaster 110 ALE MALŢ şi HAMEi Despre Noi
American Pale Ale
Beermaster 110 ALE MALŢ şi HAMEi

Berile de tip ale îşi au originea în cele mai îndepărtate timpuri, deci sunt cu mult mai vechi decît berile de tip lager pe care le cunoaştem acum.
“110 ALE MALŢ şi HAMEI” este o bere blondă de tip ale, cu gust intens plin de caracter şi aromă pronunţată de hamei, cu un conţinut în extract al mustului din care provine de 12%, iar conţinutul volumic de alcool de 4,5%.
Tehnologia de producere a acestui sortiment de bere la care se foloseşte doar malţ, fără cereale nemalţificare sau alte zaharuri, se deosebeşte prin însăşi modul de obţinere al mustului de bere, avînd un regim de plămădire diferit.
La mustul obţinut mai apoi se adaugă sortimente de hamei puternic aromate şi se fierbe mustul cu hamei pîna la 2 ore, obţinînd o culoare mai intensă şi o mai bună coagulare a proteinelor, precum şi o aromă pronunţată.
O altă deosebire de berile de tip lager este drojdia specială folosită şi temperatura mai înaltă de fermentare. Anume prin combinarea acestor doi factori cu hameiul aromat rezultă berile de tip ale cu un gust aparte, aromă inconfundabilă şi o culoare de chihlimbar.

Alc. 4.5 %
Extr. 12 %
Ambalare
  • Sticlă 0,5 l
  • PET 1,0 l
  • PET 50,0 l

Unde găsiți BEERMASTER BEER