Într-o căutare creativă...
Beermaster brewery Despre Noi
Innovation

Innovation Brewery – este o berărie experimentală care unește o comunitate de oameni ce doresc să creeze noi tipuri de beri netradiționale. Suntem în pas cu timpul și creăm beri artizanale neordinare, folosind materie primă de cea mai înaltă calitate.

Am realizat scopul nostru, achiziționând o berărie experimentală și inovațională de ultimă generație la care am visat atât de mult. Berăria, la care am depus toată pasiunea și sufletul nostru, a fost proiectată și setată de către întreaga echipă «BEERMASTER BREWERY».
În urma cercetării rețetelor vechi, am reușit să recreăm berile noastre tradiționale locale date uitării. Folosim doar malț de selecție, soiuri alese de hamei nobil, apă tratată după standardele germane și drojdia bavareză weihenstephan pentru a asigura cea mai înaltă calitate.

Beermaster brewing experiment
Tipuri noi de bere experimentală de la berarii Beermaster brewery
BEERMASTER Innovation Brewery SAISON ALE

Farmhouse Ale

Saison este o bere produsă în stil belgian, făcînd parte din categoria Farmhouse Ales. Această bere și-a făcut apariția în zonele rurale din nordul Franței și regiunea Valonia din sudul Belgiei. Cît privește rețeta de fabricare a acestei beri, ea nu-și are anumite reguli. Excepție făcînd principiul unanim folosit la producerea acestui Ale rustic care în franceză sună astfel:” Je ne sais quoi”(Nu știu ce). La fabricarea acestui ale puteau fi folosite diferite grăunțoase din cămarele fermierilor ce substituiau malțul. Hameiul, drojdia, speciile și mirodeniile de tot felul sunt foarte binevenite și sunt toate niște unelte din setul de instrumente al producătorului de Saison.

ABV 6.5%
Extract 11.5%
HOPS: Saaz, Tradition, undisclosed
MALT: Pilsner, Caramel
BEERMASTER Innovation Brewery Stout

Stout

BEERMASTER INNOVATION Stout este o bere neagră, corpolentă, cu note de cafea și ciocolată date de o combinație de trei malțuri speciale și două tipuri de hamei.

ABV 8%
Extract 11%
HOPS: Nugget, Cascade
MALT: Pale, Caramel, Chocolate
BEERMASTER Innovation Brewery Broun Ale

Broun Ale

BEERMASTER Innovation Brewery Brown Ale își are culoarea sa specifică maro, cu tente de caramel, avînd o aromă fină de hamei nobil. Aroma nu se percepe greu. Acest echilibru este creat prin utilizarea generoasă a hameiului american.

ABV 5%
Extract 12.5%
HOPS: Hallertauer, Nugget, Cascade
MALT: Pale, Munich, dark caramel
BEERMASTER Innovation Brewery WEST COAST IPA

India Pale Ale

BEERMASTER Innovation Brewery West Coast IPA crează o explozie armonioasă de aromă de hamei. La fabricarea berii s-au folosit 12 tipuri de hamei. Tonurile complexe florale și citrice ale hameiului Citra și Simcoe impresionează plăcut, în timp ce celelalte zece tipuri de hamei se îmbină perfect cu malțurile speciale pentru a crea o aromă de neegalat.

ABV 6.5%
Extract 16%
HOPS: Citra, Chinook, Cascade, Simcoe, Centennial, undisclosed hops
MALT: Pale, caramel
BEERMASTER Innovation Brewery Stout

Stout

BEERMASTER INNOVATION BREWERY Stout își capată gustul său dulce din malțul de Munchen pe ce l-am folosit la fierbere și care în combinație cu malțul dark chocolate și malțul caramel, îi dă gustului berii o tentă de ciocolată. Dar avînd o gravitate și densitate bună, mult hamei băgat la fierbere ce-i conferă berii un gust special de stout. Acest stout, fără îndoială nu poate fi nominalizat stout dulce.

ABV 8%
Extract 11%
HOPS: Hallertauer, Nugget, Magnum, Golding
MALT: Munich malt, caramel, dark chocolate
BEERMASTER Innovation Brewery ipa

Classic “4C” Ipa

BEERMASTER Innovation Brewery IPA este un clasic „four C” IPA, care a fost preparat folosind unele dintre cele mai bune tipuri de hamei „new age”. Berea are o aromă distinctă de hamei cu tentă ierboasă și piper.

ABV 6.5%
Extract 11%
HOPS: Chinook, Cascade, Columbus, Centennial
MALT: Pale, crystal

Unde găsiți BEERMASTER BEER