Hamei, malț, apă și dragoste
Beermaster brewery Despre Noi
Ingrediente
La baza berii tradiţionale cehe stau trei ingrediente – malţul, apa şi hameiul. Pentru prepararea berii „BOCIKOVOE” vie, noi folosim doar materii prime de selecţie din Cehia. Nu veţi găsi în componenţa berii noastre compuşi sintetici sau înlocuitori de gust, deoarece într-o bere cehă adevărată ei nu-şi au locul.

Malţ

În berea noastră conştiincios preparată, conform tehnologiei cehe, noi folosim doar malţ din Cehia obţinut şi el la rîndul lui din orz cehesc. Malţul redă berii culoarea caracteristică aurie şi gustul plin, deoarece noi folosim exclusiv malţ produs din soiul de orz BOJOS.
La producerea berii prioritate se acordă calităţii şi nu rezultatelor economice, ceea ce se manifestă favorabil în gustul berii „BOCIKOVOE”vie.

Hamei

Gustul amar caracteristic al berii se datorează vestitului hamei din Cehia, cunoscut în lumea întreagă prin înalta sa calitate. La pregătirea berii ”BOCIKOVOE”vie noi folosim în exclusivitate soiuri alese de hamei ceh- „Žatec Červenak” şi „Premiant”. În berea noastră nu sunt extracte de hamei şi nici hamei tratat chimic.

Drojdie

Berea apare în urma fermentării mustului cu drojdie de bere, care în afară de toate, este şi o sursă unică de vitamine din grupul B. La prepararea berii „BOCIKOVOE”vie, noi folosim drojdia noastră de bere de fermentare inferioară.

Apă

Apa corespunde tuturor standardelor europene.
Proiectul de producere al apei a fost lansat de producătorul german al instalaţiilor de tratare a apei –
CHRIWA GmbH – unul dintre cei mai cunoscuţi lideri mondiali în domeniu.

Întreg procesul, de la sondă şi pînă la îmbuteliere, în totalitate este automatizat şi manipulat prin intermediul internetului, este mereu monitorizat de specialiştii germani. Apa se extrage din sonda cu o adîncime de 180 m, trece prin toate etapele de pregătire pentru a obţine apa necesară pentru producerea berii: cîteva etape de filtrare, osmoză inversă, degazare ş.a..Apa obţinută corespunde celor mai înalte standarde de calitate, datorită acestui fapt, ea este apa ideală pentru prepararea berii tradiţionale cehe.


Unde găsiți BEERMASTER BEER