Cuvîntul bere provine din latinescul bibere, care înseamnă “a bea”!
Beermaster brewery Despre Noi
Berea

Trăsătura distinctă a berii noastre e că-i produsă, ca și în multele fabrici locale de bere din Cehia, în conformitate cu legea producerii berii în cantități mici. Fabricăm berea după rețeta clasică, fără utilizarea tehnologiilor de accelerare care permit a obține produsul timp de 10-15 zile. De aceea întregul proces de producție, în dependență de tipul berii, durează de la 28 până la 49 de zile. Tehnologia clasică este cea mai costisitoare, dar numai ea ne permite să obținem o bere naturală, cu un gust tradițional. Noi nu folosim aditivi chimici și nu substituim malțul cu siropul de melasă de maltoză sau dextroză, nu utilizăm omg-urile. Folosim doar 4 ingrediente naturale, tradiționale: apă, malț din orz, hamei, drojdie de bere și … multă măiestrie.

SUMMER ALE Ale
ABV 4.2%
Extract 11%

Această bere poartă aroma sărbătorii, ea are miresmele verii. Noi am topit în ea gătinţa celora care sunt gata să schimbe oraşul pe o plajă, dezmierdându-se cu valurile oceanului sau visând o noapte întreagă pe ţărmul lui. Aveţi prilejul să trăiţi aceste sentimente şi aventurile verii să nu se dorească a fi uitate.
Pentru fiecare clipă a aventurilor voastre din timpul verii, noi am creat un nou BEERMASTER SUMMER ALE, bеrе fiartă în dogoare, prielnică pentru călduri. BEERMASTER BREWERY vă oferă un ale uşor, plăcut şi proaspăt pentru fiecare zi. Malţul blond și caramel, dimpreună cu părticelele elegante de hamei nobil Hallertau Mittelfrueh și Saaz Noble, cu fiecare înghiţitură vă ridică dispoziţia! Să vă priască berea BEERMASTER SUMMER ALE pentru toate aventurile verii şi izbândă! Brew Up!

BEERMASTER FRESH HOP CONCEPT Fresh Hop Lager
ABV 4.0%
Extract 11%

„BEERMASTER FRESH HOP CONCEPT” – o bere preparată cu hamei proaspăt recoltat în regiunea Žatec (Cehia).

Apreciaţi conceptul „BEERMASTER FRESH HOP LAGER”, ca artă şi proces viu, care, sperăm, se reflectă și în bere.
Tipurile sezoniere de bere au câștigat o mare popularitate în rândul producătorilor de bere artizanală pe parcursul ultimilor ani. Aceste beri, denumite și „proaspete de hamei”, „fresh hop” sau „green hop” beers, sunt preparate cu hamei umed, proaspăt recoltat, ce trebuie folosit imediat după ce a fost cules, până a se degrada.

Această bere a fost preparată cu hamei proaspăt recoltat. Ideea de bază este de a folosi hameiul în fierbere cât mai curând posibil după ce acesta a fost cules, utilizându-l în starea de vârf al prospeţimii. Dat fiind faptul că hameiul proaspăt are un caracter delicat, verde, este cel mai binevenit să fie folosit pentru berea blondă de tip lager – o modalitate excelentă de a recompensa generozitatea recoltei. Hameiul proaspăt îi mai dă gust picant, tărie, producându-ne fiori și transmițându-ne energia clorofilei, ce nu le poți avea de la berea din soiurile standardizate

beermaster ipa Session Ipa
ABV 4.6%
Extract 12.5%
UN HAMEI BUN FACE UN IPA BUN!

Având o mare dragoste și pasiune față de hamei, am făurit această bere de tip IPA. Istoric vorbind, India Pale Ale a apărut în secolul XVIII când berarii englezi au început să exporte bere în India. Stilul ăsta era mult mai bogat în hamei și mai puternic alcoolizat ca să reziste călătoriei lungi ce dura în medie 4-5 luni (hameiul acționează ca un conservant natural). BEERMASTER IPA se prepară cu un adaos generos de hamei în timpul fierberii și la sfârșitul fermentației. Rezultatul este un India Pale Ale cu un caracter îndrăzneț și puternic de hamei ales ce ne incită simțurile cu gustul generos ușor picant, fructat, cu o ușoară amărăciune la final ce desăvârșește această bere extraordinar de băubilă și complexă. Este o bere blondă în stilul berilor americane (Session Ipa), cu o culoare aurie și gust foarte plăcut de hamei aromat. Aroma este fructată cu tente de caramel, fructe și flori.

BEERMASTER Оаked Ale Wood - Aged Ale
ABV 5,0%
Extract 13,0%

Berea păstrată în butoaie de stejar este foarte apreciată în Cehia, Marea Britanie, Germania și Statele Unite ale Americii. Cei mai avani împătimiți de bere caută calitatea ce reflectă o îmbinare individuală de gusturi. Pentru producerea unor tipuri individuale de bere, trebuie să avem fabrici mici. În lume sunt multe fabrici de bere cu un imens potențial de producere automatizată, dar există și fabrici locale unde lucrează buni profesioniști care urmăresc personal întregul proces de fabricare. Trăsătura distinctivă a berii din butoi de stejar constă în faptul că ea se produce, ca și în multe fabrici locale din Cehia, în conformitate cu cerințele impuse de întreprinderile producătoare mici. Gustul ei special, ușor de depistat, și aroma-i de stejar, obținute în procesul de maturare a berii tinere ce durează aproximativ șase săptămâni în butoaie de stejar – în aceasta este, fără îndoială, victoria experimentatului meșter asupra tehnologiilor industriale automatizate. BEERMASTER Оаked Ale este o bere „agresivă” în sensul bun al cuvântului. Ar putea să nu vă placă. Pretindeți că aveți gust, rafinament să apreciați o bere de o asemenea calitate? Atunci: Jos pălăria!

BEERMASTER 110 Ale Malț și Hamei American Pale Ale
ABV 4,9%
Extract 11,5%

Tot ce-i genial e simplu! MALȚ și HAMEI – două ingrediente pure, esențiale. În urma cercetării rețetelor noastre istorice, am creat această bere de tip ale pentru a celebra aniversarea a 110 ani de la fondarea berăriei noastre de către un producător german (1906). Am folosit doar malț obținut din boabe de orz, grijuliu cultivate sub razele soarelui fierbinte, și cele mai nobile și fine soiuri de hamei, pentru a oferi berii un caracter inconfundabil și o aromă desăvârșită.
Este o bere blondă, în stilul berilor americane, cu o culoare aurie și gust foarte plăcut. Aroma este fructată cu tente de caramel.

BEERMASTER Dark Lager Dunkel (Dark Lager)
ABV 4,9%
Extract 11,5%

Berea originală BEERMASTER Dark Lager își primește culoarea aurie închisă, precum și consistența corpolentă, din procesul de fabricare a berii lager cu malț caramel de culoare închisă din orz de calitate. Are un gust bogat de malț caramel, combinat cu o aromă de hamei pronunțată însă în același timp și delicată. De asemenea, gustul este amărui moderat, fără să persiste. Este o bere echilibrată și ușor băubilă.

Moldavian Liberty Ale American Pale Ale
ABV 4,3%
Extract 11,5%

Este un ale creat cu multă măiestrie și dedicat sărbătoririi celei de-a 26-a aniversări a independenței țării noastre.
La producerea berii “Moldavian Liberty Ale” am îmbinat cu succes 2 tipuri de malț: malț de orz blond și cel mai bun malț caramel de producere germană. În rețeta berii sunt prezente 6 soiuri de hamei cultivat în Statele Unite ale Americii. Fiecare din aceste soiuri de hamei redă berii un gust special și o aromă unică, iar împreună această compoziție, îmbinându-se într-un buchet deosebit, conferă berii un caracter pe cât de complex pe atât de original, în care se pot regăsi nuanțe tropice de ananas, papaia și mango și nuanțe citrice: de portocală și lime.

BEERMASTER GOLDEN LAGER Helles Style Lager
ABV 4,2%
Extract 11,0%

Berea de tip lager în stil Helles și-a făcut apariția în jurul Munchenului la sfârșitul sec. al XIX-lea. Berarii bavarezi au creat această bere pentru a concura cu Pilsnerul ceh extrem de popular la acea vreme. Este o bere blondă, nepasteurizată cu aromă fină de hamei aromat, nobil, moale și proaspătă în același timp. Uneori denumită „München Helles Lager”, această bere clasică cu spumă densă și aromă puternică, având o culoare aurie izbitoare. Este produsă cu cel mai renumit hamei din Germania – HAMEI DE TETTNANG care se evidențiază foarte bine prin note fine aromatice. Se potrivește cel mai bine cu friptură de porc sau vițel, cu șnițel sau cu Bratwurst.

BEERMASTER Unfiltered Bavarian Style Keller Lager
ABV 4,2%
Extract 11,0%

Preparată conform Legii Purității Germane „Reinheitsgebot» din 1516, BEERMASTER UNFILTERED Bavarian Style este o bere extraordinară, îmbogățită cu tipuri unice de drojdie de bere bavareză atent cultivate. Ultima etapă de fermentare a berii are loc în butoi pentru a desăvârși aroma delicioasă și aspectul tulbure al acesteia. Maturată în pivnițe timp de mai multe săptămâni sau chiar luni, această bere deosebită este cu adevărat naturală. De asemenea, reprezintă o sursă de vitamina B, oligoelemente și biocatalizatori. Se combină bine cu pește, scoici, carne albă și preparate asiatice.


Unde găsiți BEERMASTER BEER